Hvorfor oppgradere fra halogen til LED

10 viktige grunner for at du skal oppgradere fra halogen til LED.


1. Pris

Halogenlamper har alltid vært en billig og rimelig arbeidslampe. Den største ulempen med halogen er lyspæren. Når den går i stykker, må du stoppe arbeidet for å erstatte den defekte lyspæren. Denne driftsstansen har en negativ innvirkning på inntekt og produktiviteten går ned. En LED-lampe varer mye lengre, noen ganger gjennom hele maskinenes levetid. I tillegg trekker en LED-lampe mye mindre energi, noe som reduserer driftskostnadene. Prisforskjellen på en ED og halogen tilbakebetales i gjennomsnitt innen 24 måneder. 

2. Effektivitet

LED-Lamper trekker betydelig mindre energi enn halogenlamper ogreduserer derfor belastningen på maskinenes batteri. Dette sikrer at mer strøm er tilgjengelig for andre applikasjoner som GPS, datamaskiner eller mer belysning. Drivstoffbesparelsen er også en fordel- med lavere energiforbruk reduseres drivstofforbruket og driftskostnadene. 

3. Redusert vedlikehold

LED-lys har en levetid som vanligvis tilsvarer maskinens levetid. Et godt LED-arbeidslys varer opptil 40000 timer. Dette betyr at du normalt aldri trenger å skifte lampe eller la maskinen stå stille av den grunn. 

4. Fleksibel design

Mulighetene for unik og tilpasset design er mye større med LED enn halogen. For en produsent gir det store muligheter for unik og estetisk behagelig design, uten å ofre lysets kvalitet. I bilindustrien har designede lamper vært en profilbærer i mange år. Nå er muligheten den samme for produsenter av arbeidsbiler.

5. Holdbarhet

Vi har allerede sett at lysdioder varer mye lenger enn halogenlamper eller xenonlamper, siden de ikke inneholder glødetråder eller andre skjøre komponenter. LED er dermed det perfekte valget for tøffe arbeidsforhold med vibrasjoner, tøft terreng, skitt og temperaturendringer. 

6. Lysfordeling

Alle Tyri sine LED-lamper kan leveres med forskjellige linser. Dette sikrer deg som bruker lampene at du får lyset der du trenger det. Med riktig mengde lys levert på rett sted, unngår du å blende de som jobber rundt maskinen og andre operatører. 

7. Miljøvennlig

Tyri bruker kvalitetsmateriale, som gjør at lampene etter endt liv kan resirkuleres. Alt av elektronikkavfall blir malt ned og gjenvinnbare metaller blir utvunnet. 

8. Reduserer tretthet i øynene

LED-lampene fra Tyri gir vanligvis et lys med 5700 Kelvin i fargetemperatur. Dette er så nær fargespektret som sola har når den lyser på dagen, dette gjør at det menneskelige øyet til å fungere og se objekter bedre.  

9. Raskere oppvarming

Lysdiodene når driftstemperaturen mye raskere enn tradisjonelle glødelamper og er derfor er effektive. De fungerer også på en mye lavere temperatur enn halogen, så effektiviteten øker også her. 

10. Testet i Tyri Test Lab.

Tyri-lampene fungerer også i de tøffeste miljøene. De gjennomgår streng testing i Tyri-testlaboratoriet for å sikre at de tåler belastninger som vibrasjoner, støv, temperaturendringer, fuktighet og rust. Testen utføres i henhold til de gjeldende teststandarder, men ofte på tøffere nivå enn hos andre produsenter.